Lukio

Kansainvälisen liiketoiminnan linja

Opintomatka Pekingiin tarjosi hienoja vierailukohteita

kesäkuu 4, 2018 10:54

KVL-linjan opintomatkalla Pekingissä osallistuimme 14.5 Suomen suurlähetystön järjestämään flipped mentoring -työpajaan, jossa opiskelijamme esittelivät suomalaisia business-trendejä Kiinassa Beijing Business Councilin jäsenille ja lähetystön henkilökunnalle. Kiitämme suurlähettiläs Jarno Syrjälää ja henkilökuntaa lämpimästä vastaanotosta ja ainutlaatuisesta oppimistilaisuudesta.

15.5 pääsimme tutustumaan koulumme alumniopiskelijan Hannu Martolan perustamaan Detection Technology -yritykseen. Tutustuimme yrityksen toimialaan ja etäyhteyden kautta pääsimme myös näkemään tuotantoyksikön. Kiitos antoisasta opintokäynnistä.

16.5 vuorossa oli opintokäynti ABB:n tuotantoyksikköön, jossa valmistetaan mm. taajuusmuuntimia. Tutustuminen tehtaan kokoonpanolinjoihin oli monille ensikosketus tehdastyöhön. Kiitos Ville Fröbergille mahtavasta vastaanotosta.