Lukiolaisen verkkokurssit

Kansainvälisen liiketoiminnan lukiolaisilla on mahdollisuus suorittaa verkkokursseja Yksityiskoulujen verkkolukiossa.  Yksityiskoulujen verkkolukio-hankkeeseen kuuluu 18 lukiota, joilla on yhteinen kurssitarjotin. Opiskelija voi siis suorittaa kurssin missä tahansa hankkeessa mukana olevassa lukiossa. Verkkolukiossa lukiolaisen on mahdollisuus suorittaa kursseja kokonaan verkossa, monimuoto-opetuksena, normaalina lähiopetuksena tai intensiiviviikoilla. Opiskelija käyttää kurssin järjestävän koulun oppimisympäristöjä tai muita tiloja kurssin tarjoavan koulun käytäntöjen mukaan.

Opiskelija näkee lukuvuoden 2016-2017 kurssitarjonnan ja ilmoittautumisohjeet verkkolukion sivulta. Opiskelijan on hyvä ennen ilmoittautumista jutella oman koulunsa opinto-ohjaajan kanssa kurssin soveltuvuudesta omaan kurssisuunnitelmaansa. Pääsääntöisesti kurssit ovat maksuttomia opiskelijoille ellei kyseessä ole jokin maksullinen erityiskurssi.

Tutustu: www.verkkolukio.fi